Pro přidání zboží do seznamu přání se musíte nejdříve registrovat a pak přihlásit.

Impregnační Hydrofobizační nátěr - Repesil Aqua 5 l

Impregnační Hydrofobizační nátěr - Repesil Aqua 5 l
 

Repesil Aqua hydrofobizační prostředek ve vodném roztoku pro impregnaci anorganických povrchů proti vodě a vlhkosti. Užívá se jako finální hydrofobní impregnační nátěr. Přípravek účinně odpuzuje vodu. Repesil Aqua je vhodný pro impregnaci betonu, fasád, omítek, obkladů, střešní krytiny, kamene, dlažby apod. Ochrana proti vodě, vlhkosti, erozi materiálů, výkvětům solí a špíně. Balení 5l ošetří cca 15 - 25m2. 

 
Doporučená cena bez DPH : 930,- Kč
Doporučená cena s DPH : 1 125,- Kč
Dostupnost zboží: Skladem
Hmotnost: 5.15 kg
Katalogové číslo: SCH 06
 
 
 

Hydrofobní nátěr Repesil Aqua, impregnace stavebních materiálů, vodná emulze, nemění vzhled, balení 5l

Repesil Aqua hydrofobizační prostředek ve vodném roztoku pro impregnaci anorganických povrchů proti vodě. Užívá se jako finální hydrofobní impregnační nátěr na přírodní i umělý kámen (sochařská díla), beton, obklady, fasády, střešní krytiny, na všechny typy omítek. Repesil Aqua je nízkoviskózní čirá kapalina, která při správné aplikaci nevytváří lesklý povrch a nemění vzhled materiálů. Přípravek dokonale impregnuje materiál, účinně odpuzuje vodu a měřitelně nezvyšuje difuzní odpor.

 

 

 



Dešťová voda způsobuje zašpinění a destrukci stavebních materiálů tím, že do nich proniká, vnáší s sebou nečistoty a postupně je nasycuje solemi (sírany a siřičitany). Narůstající krystaly těchto solí jsou pak příčinou ztráty pevnosti stavebních materiálů a jejich postupné eroze, výkvětů solí, špinavých skvrn a celkového zašpinění.

Přípravek oživuje stavební materiál, brání přístupu vody i do jeho trhlin o šíři až do 0,2 mm, výrazně
prodlužuje jeho životnost, brání jeho zašpinění. Na všech neutrálních i alkalických materiálech zdiva rychle zasychá, hydrofobizační efekt nastává již několik hodin po jeho aplikaci. Repesil Aqua je odolný teplotním změnám, ultrafialovému záření i exhalátům a ošetřený povrch je netoxický.

Životnost hydrofobizačního impregnačního nátěru je min. 15 let.

Příprava podkladu: Ošetřované plochy musí být čisté nemastné a suché. Nové omítky musí být vyzrálé (min. 28 dní). Prach a nepřilnavé části, příp. nátěry odstranit škrábáním, kartáčováním, broušením až na soudržný podklad. Větší trhliny se vyspraví vyrovnávací hmotou. Zašpiněné povrchy je nejlépe omýt tlakovou vodou. Nedoporučuje se používat saponátů. Při ošetření povrchů abrazivními prostředky se doporučuje následné omytí tlakovou vodou. Po umytí je nutné nechat povrch vyschnout.

Aplikace: Válečkem, štětkou nebo stříkáním - bez ředění, maximálně ve dvou vrstvách (může docházet k tvorbě lesklých míst.) Doba zasychání je závislá na klimatických podmínkách, nátěr je proschlý během několika hodin, hydrofobizační efekt nastává již po 12 hodinách při normálních klimatických podmínkách. Po aplikaci se doporučuje povrch chránit před deštěm 24 hodin.

Repesil Aqua je možné aplikovat pouze při teplotách vyšších než + 5°C!

UPOZORNĚNÍ: prostředek je vždy vhodné vyzkoušet na ploše cca 0,2 – 0,5 m2 pro kontrolu výsledného vzhledu ošetřovaného povrchu.

Spotřeba: Podle typu podkladu, poréznosti a savosti ošetřované plochy 0,2 - 1,0 l/m2.
Obvyklá spotřeba 0,3 l/m2. Při přetírání fasád pro zvýšení hydrofobity (aplikace na fasádní barvy) spotřeba cca 0,1 l/m2. Skutečnou spotřebu je třeba zjistit předem na malém zkušebním vzorku.

VÝROBEK NESMÍ ZMRZNOUT

Složení: Siloxanový polymer.

Skladovatelnost: 24 měsíců

Dostupná balení: 1 l, 5 l, 10 l 
 

Odeslání odkazu zboží na email známého

@

Systém odešle Vaši zprávu s odkazem vybraného zboží na Vámi zadaný email.

Komentáře lze přidávat jen po registraci a příhlášení uživatele. Toto opatření jsme zavedli z důvodu větší kvality a důvěryhodnosti komentářů.

 
@
@
 
 
 
 

Přiložené soubory zboží:

file Bezpečnostní list  

file Prohlášení o shodě  

file Technický list  

 

 
  • 2 456 ,- Kč

    Barbakan 5 l

    Barbakan - preventivní dlouhodobá ochrana porézních povrchů všech stavebních materiálů před trvalým znečištěním graffiti. Po jeho aplikaci lze jednoduchým způsobem odstranit znečištění graffiti bez poškození podkladu pomocí řady přípravků Graffitistop. Přípravek umožňuje profesionální i hobby využití a díky svým vlastnostem získal řadu ocenění.

     

  • 333 ,- Kč

    Impregnační Hydrofobní nátěr - Repesil 1 l

    Repesil hydrofobizační prostředek v lakovém benzinu pro impregnaci anorganických povrchů proti vodě a vlhkosti. Užívá se jako finální hydrofobní impregnační nátěr.  Přípravek účinně odpuzuje vodu. Repesil je vhodný pro impregnaci betonu, fasád, omítek, obkladů, střešní krytiny, kamene, dlažby apod. Ochrana proti vodě, vlhkosti, erozi materiálů, výkvětům solí a špíně. Balení 1l ošetří cca 3 - 5m2.

  • 247 ,- Kč

    Impregnační Hydrofobizační nátěr - Repesil Aqua 1 l

    Repesil Aqua hydrofobizační prostředek ve vodném roztoku pro impregnaci anorganických povrchů proti vodě a vlhkosti. Užívá se jako finální hydrofobní impregnační nátěr. Přípravek účinně odpuzuje vodu. Repesil Aqua je vhodný pro impregnaci betonu, fasád, omítek, obkladů, střešní krytiny, kamene, dlažby apod. Ochrana proti vodě, vlhkosti, erozi materiálů, výkvětům solí a špíně. Balení 1l ošetří cca 3 - 5m2.

  • 4 816 ,- Kč

    Impregnační Hydrofobizační nátěr Profi - Repesil BKH Aqua 10l

    Repesil BKH Aqua profesionální bezbarvý hydrofobní nátěr ve vodném roztoku na veškeré, staré i nové minerální povrchy. Určený ro náročnější impregnace betonu, kamene (přírodního i umělého), střešní krytiny, fasád, dlažby, obkladů atd. Hydrofobizační nátěr dokonale chrání proti vodě, zpevňuje povrch, brání zašpinění, je netoxický a velmi odolný. Nemění vzhled materiálů. Balení 10l ošetří až 100m2

  • 1 089 ,- Kč

    Tekutá injektážní hydroizolace - Fortesil 10l

    Tekutá hyroizolace Fortesil - injektážní prostředek je modrý jednosložkový vodný roztok s kombinovaným efektem (těsnícím a hydrofobizačním) pro dodatečnou hydroizolaci zdiva. Ve zdivu vytváří gel jako účinnou ochranu proti vodě a ochranu proti radonu s dlouhou životností. Velmi vhodný pro hydroizolaci základů a veškerého zdiva stávajících staveb. Tekutá hydroizolace pro aplikaci nad + 5°C.

  • 3 219 ,- Kč

    Zpevňovač kamene - Fixasil OH 5 l

    Fixasil OH - zpevňovač kamene je určen pro zpevnění všech minerálních savých stavebních materiálů, poškozených povětrnostními vlivy nebo jako prevence tohoto působení. Užívá se jako finální zpevňující a ochranný nátěr na přírodní kámen (sochařská díla, fresky, obklady fasád, kamenné stavby), na všechny typy omítek, cihly a pod. Nevytváří lesklý povrch a nemění vzhled materiálů.

  • 3 291 ,- Kč

    Zpevňovač kamene - Fixasil H 5 l

    Fixasil H - zpevňovač kamene s hydrofobním účinkem je určen pro zpevnění a hydrofobizaci všech minerálních savých stavebních materiálů, poškozených povětrnostními vlivy nebo jako prevence tohoto působení. Užívá se jako finální zpevňující a ochranný nátěr na přírodní kámen (sochařská díla, fresky, obklady fasád, kamenné stavby), na všechny typy omítek, cihly a pod. Nevytváří lesklý povrch a nemění vzhled materiálů. 

 

KOH-IN s.r.o.

Lipnická 5
75361 Hranice IV - Drahotuše

IČ: 26808889
DIČ: CZ26808889

Telefon: +420 774 404043