Pro přidání zboží do seznamu přání se musíte nejdříve registrovat a pak přihlásit.

Lignofix I-Profi OH bezbarvý 0,8kg

Lignofix I–Profi 0H bezbarvý
 

Lihový přípravek Lignofix I-Profi určený k ochraně dřeva nového a zejména dřeva historických památkových objektů, konstrukcí a předmětů. Profesionální likvidace dřevokazného hmyzu s následnou dlouhodobou prevencí. Lignofix vhodný pro aplikace v zimních měsících a tam, kde není vhodné zanášet do dřeva vodu. Lignofix I-Profi OH je bezbarvý aplikační roztok.

 
Doporučená cena bez DPH : 288,5,- Kč
Doporučená cena s DPH : 348,- Kč
Dostupnost zboží: Skladem
Hmotnost: 0.90 kg
 
 
 

Lignofix I-Profi OH bezbarvý 0,8kg

 

Lihová modifikace přípravku Lignofix I Profi určená především k ochraně historických památkových objektů, konstrukcí a starožitných předmětů. Profesionální osvědčená likvidace dřevokazného hmyzu a následná dlouhodobá preventivní ochrana. Výhodou je možnost aplikace v zimních měsících a všude tam, kde není vhodné zanášet do dřeva vodu. Lignofix I Profi OH je bezbarvý aplikační roztok, který se neředí.

Lignofix I Profi  OH je moderní  koncentrovaný přípravek na bázi lihu určený také k profesionálnímu ošetření stavebního dřeva v interiéru (střešní konstrukce, obložení, schody, podlahy atd.) a dřeva v exteriéru bez přímého trvalého kontaktu se zemí (střešní podbití, dřevěné stavby, ploty, krovy atd.) napadeného dřevokazným hmyzem s následnou preventivní ochranou proti dřevokaznému hmyzu.

 


 

Přípravek Lignofix I Profi OH se aplikuje něředěný (i při teplotě nižší než + 5°C) nátěrem, postřikem na dokonale očištěné dřevo tak, aby byl na 1m2 povrchu dřeva dodržen minimální příjem. Napadené dřevo očistěte od špíny nečistot, starých nátěrů a naneste aplikační roztok v potřebném množství na jeho povrch. Pokud není možné starý nátěr odstranit, nebo pokud chcete maximalizovat účinnost, aplikujte přípravek injektážně. Před aplikací dalších nátěrů je vhodné nechat přípravek důkladně zaschnout.

Velmi rychle proniká do materiálu a je vhodný všude tam, kde nechceme do dřeva zanášet vodu.

Doporučení: V exteriéru je vhodné zajistit pomocí krycího nátěru snížení tvorby výsušných trhlin (obložení, ploty, apod.). Přípravky řady Lignofix byly odzkoušeny pod některé syntetické i vodouředitelné krycí laky a lazury jak do interiéru tak i exteriéru. Doporučujeme osvědčené vodouředitelné lazury na dřevo Impranal anebo lak na dřevo Indulak. Před aplikací dalších nátěrů (lazury, laky apod.) je doporučena doba zasychání 3 dny.

Upozornění: Hořlavá kapalina a páry. Při aplikaci přípravku zabraňte kontaktu s difuzní fólií, po zaschnutí není kontakt s fólií na závadu. Dodržujte aplikační návod výrobce fólie.

Přípravek nesmí být použit na dřevo přicházející do přímého kontaktu s potravinami, nápoji a krmivy ani k ošetření dřeva na výrobu dětského nábytku a hraček.

Barevné modifikace: bezbarvý

Skladovatelnost: 36 měsíců

Dostupná balení: 0,4 kg spray, 0,8 kg, 4 kg


Používejte biocidní přípravky bezpečně! Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku.

 

Parametry zboží
aplikační roztok:   ano
typové označení:   IP, 1, 2, 3, S
účinnost (IP - dosp/l+p):   ochrana proti dřevokaznému hmyzu likvidačně a preventivně (dospělci + aktivní larvy)
vhodné použití:   nové zabudované a staré dřevo, historické dřevo a předměty
expozice:   interiér – exteriér
aplikace za teplot pod + 5°C:   vhodný
aplikace:   stříkání, natírání, máčení, ponořování, injektáž
doporučené ředění:   neředí se (aplikační roztok)
doporučený počet ošetření:   prevence 2x (interier), 2-3x (exterier) / likvidace 2-3x (interier, exterier), lokálně dle rozsahu napadení
vydatnost:   z 1kg přípravku - prevence 10m2 (interier), 5m2 (exterier) / likvidace 4m2 (interier, exterier) // ø cca 5-7m2
minimální příjem:   prevence 100g/m2 (interier), 190g/m2 (exterier) / likvidace 250g/m2 (interier, exterier) // ø cca 200g/m2
doba ochrany:   v interiéru po dobu životnosti stavby, v exteriéru doporučena kontrola po 10 letech
barevné modifikace:   bezbarvý
balení:   0,4 kg spray, 0,8 kg, 4 kg
skladování:   0 °C až +25 °C

Odeslání odkazu zboží na email známého

@

Systém odešle Vaši zprávu s odkazem vybraného zboží na Vámi zadaný email.

Komentáře lze přidávat jen po registraci a příhlášení uživatele. Toto opatření jsme zavedli z důvodu větší kvality a důvěryhodnosti komentářů.

 
@
@
 
 
 
 

Přiložené soubory zboží:

file Bezpečnostní list  

file Prohlášení o shodě  

file Technický list  

 

Lignofix I–Profi 0H
 
  • 1 439 ,- Kč

    Lignofix E – Profi hnědý 5kg

    Lignofix E Profi je inovovaná profesionální dlouhodobá ochrana dřeva, především nového, nabízející vysoký standard preventivního ošetření. Lignofix E Profi je vyráběn ve vysoké kvalitě, obsahuje množství účinných látek a stabilního barviva, což umožňuje jeho využití i ve specializovaných provozech na ochranu dřeva. Odolný vymývání. Koncentrát 1:9. Vydatnost balení 5 kg cca 250 m2.

  • 236 ,- Kč

    Lignofix I-Profi OH bezbarvý 0,4kg spray

    Lihový přípravek Lignofix I-Profi určený k ochraně dřeva nového a zejména dřeva historických památkových objektů, konstrukcí a předmětů. Profesionální likvidace dřevokazného hmyzu s následnou dlouhodobou prevencí. Lignofix vhodný pro aplikace v zimních měsících a tam, kde není vhodné zanášet do dřeva vodu. Lignofix I-Profi OH je bezbarvý aplikační roztok.

 

KOH-IN s.r.o.

Lipnická 5
75361 Hranice IV - Drahotuše

IČ: 26808889
DIČ: CZ26808889

Telefon: +420 774 404043