Pro přidání zboží do seznamu přání se musíte nejdříve registrovat a pak přihlásit.

Lignofix I-Profi koncentrát bezbarvý 5kg

Lignofix I – Profi koncentrát bezbarvý
 

Lignofix I-Profi koncentrát 1:4, profesionální osvědčená likvidace dřevokazného hmyzu a následná dlouhodobá preventivní ochrana dřeva zabudovaného ve stavbě nebo jiných dřevěných výrobků.  Přípravek Lignofix I-Profi koncentrát po zaschnutí neovlivňuje funkčnost kontaktních difuzních folií. Lignofix I-Profi koncentrát - 100% likvidace hmyzu.

 
Doporučená cena bez DPH : 2 166,5,- Kč
Doporučená cena s DPH : 2 621,- Kč
Dostupnost zboží: Skladem
Hmotnost: 5.30 kg
 
 
 

Lignofix I-Profi koncentrát bezbarvý 5kg

 

Profesionální přípravek na likvidaci dřevokazného hmyzu s následnou dlouhodobou preventivní ochranou nového i starého, již zabudovaného dřeva ve stavbách.

Lignofix I Profi je moderní  koncentrovaný přípravek určený k profesionálnímu ošetření dřeva v interiéru (střešní konstrukce, obložení, schody, podlahy atd.) a dřeva v exteriéru bez přímého trvalého kontaktu se zemí (střešní podbití, dřevěné stavby, ploty, krovy atd.) napadeného dřevokazným hmyzem s následnou preventivní ochranou proti dřevokaznému hmyzu.

Prokázána 100% účinnost na dřevokazný hmyz (testace dle EN 46).
 



Lignofix I Profi koncentrát po naředění aplikujte nátěrem, postřikem aby byl na 1m2 povrchu dřeva dodržen minimální příjem. Napadené dřevo očistěte od špíny nečistot, starých nátěrů a naneste aplikační roztok v potřebném množství na jeho povrch. Pokud není možné starý nátěr odstranit, nebo pokud chcete maximalizovat účinnost, aplikujte přípravek injektážně. Před aplikací dalších nátěrů je vhodné nechat přípravek důkladně zaschnout. Opracované případně zakrácené konstrukční prvky naimpregnujte dodatečně.

Doporučení: V exteriéru je vhodné zajistit pomocí krycího nátěru snížení tvorby výsušných trhlin (obložení, ploty, apod.). Přípravky řady Lignofix byly odzkoušeny pod některé syntetické i vodouředitelné krycí laky a lazury jak do interiéru tak i exteriéru. Doporučujeme osvědčené vodouředitelné lazury na dřevo Impranal anebo lak na dřevo Indulak. Před aplikací dalších nátěrů (lazury, laky apod.) je doporučena doba zasychání 3 dny.

Upozornění: Při aplikaci přípravku zabraňte kontaktu s difuzní fólií, po zaschnutí není kontakt s fólií na závadu. Dodržujte aplikační návod výrobce fólie.

Přípravek nesmí být použit na dřevo přicházející do přímého kontaktu s potravinami, nápoji a krmivy ani k ošetření dřeva na výrobu dětského nábytku a hraček.

Barevné modifikace: bezbarvý, zelený

Skladovatelnost: 36 měsíců

Dostupná balení: 0,5 kg (bezbarvý), 1 kg, 5 kg, 10 kg


Používejte biocidní přípravky bezpečně! Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku.

 

 

Parametry zboží
koncentrát:   ano
typové označení:   IP, 1, 2, 3, S
účinnost (IP - dosp/l+p):   ochrana proti dřevokaznému hmyzu likvidačně a preventivně (dospělci + aktivní larvy)
vhodné použití:   nové zabudované a staré napadené dřevo
expozice:   interiér – exteriér
aplikace:   stříkání, natírání, máčení, ponořování, injektáž
doporučené ředění:   1:4 vodou
doporučený počet ošetření:   plošná prevence 1-2x (interier), 2-3x (exterier) / plošná likvidace 2-3x (interier, exterier), lokálně dle rozsahu napadení
vydatnost:   z 1kg koncentrátu - prevence 50m2 (interier), 20m2 (exterier) / likvidace 20m2 (interier, exterier) // ø cca 30m2
minimální příjem:   prevence 20g/m2 (interier), 50g/m2 (exterier) / likvidace 50g/m2 (interier, exterier) // ø cca 30g/m2
doba ochrany:   v interiéru po dobu životnosti stavby, v exteriéru doporučena kontrola po 10 letech
barevné modifikace:   bezbarvý, zelený
balení:   0,5 kg bezbarvý, 1 kg, 5 kg, 10 kg
skladování:   +5 °C až +25 °C

Odeslání odkazu zboží na email známého

@

Systém odešle Vaši zprávu s odkazem vybraného zboží na Vámi zadaný email.

Komentáře lze přidávat jen po registraci a příhlášení uživatele. Toto opatření jsme zavedli z důvodu větší kvality a důvěryhodnosti komentářů.

 
@
@
 
 
 
 

Přiložené soubory zboží:

file Bezpečnostní list  

file Prohlášení o shodě  

file Technický list  

 

Lignofix I – Profi koncentrát
 
  • Sleva 0% 
    30 ,- Kč

    Štětec plochý KLASIK EXTRA 2,5“ (63mm)

    Štětec plochý o velikosti 2,5“ (63 mm). Určený k nenáročným profesionálním a veškerým hobby aplikacím všech nátěrových hmot. Štětec plochý Klasik EXTRA je vyrobený z přírodní štětiny. Univerzální štětce pro kvalitní a rychlé nanášení syntetických nebo vodouředitelných lazur, laků, barev a také chemických přípravků.

  • 2 767 ,- Kč

    Lignofix I-Profi koncentrát zelený 5kg

    Lignofix I-Profi koncentrát 1:4, profesionální osvědčená likvidace dřevokazného hmyzu a následná dlouhodobá preventivní ochrana dřeva zabudovaného ve stavbě nebo jiných dřevěných výrobků.  Přípravek Lignofix I-Profi koncentrát po zaschnutí neovlivňuje funkčnost kontaktních difuzních folií. Lignofix I-Profi koncentrát - 100% likvidace hmyzu.

 

KOH-IN s.r.o.

Lipnická 5
75361 Hranice IV - Drahotuše

IČ: 26808889
DIČ: CZ26808889

Telefon: +420 774 404043