Pro přidání zboží do seznamu přání se musíte nejdříve registrovat a pak přihlásit.

Zpevňovač kamene - Fixasil OH 10 l

Zpevňovač kamene - Fixasil OH 10 l
 

Fixasil OH - zpevňovač kamene je určen pro zpevnění všech minerálních savých stavebních materiálů, poškozených povětrnostními vlivy nebo jako prevence tohoto působení. Užívá se jako finální zpevňující a ochranný nátěr na přírodní kámen (sochařská díla, fresky, obklady fasád, kamenné stavby), na všechny typy omítek, cihly a pod. Nevytváří lesklý povrch a nemění vzhled materiálů.

 
Doporučená cena bez DPH : 5 260,- Kč
Doporučená cena s DPH : 6 365,- Kč
Dostupnost zboží: Skladem
Hmotnost: 10.35 kg
Katalogové číslo: SCH 07
 
 
 

Zpevňovač kamene Fixasil OH, impregnace stavebních materiálů, nemění vzhled, balení 10l


•  Doporučujeme dopravu Toptrans nebo osobní odběr!
•  Nezasíláme na Slovensko!


Zpevňovač kamene Fixasil OH je určen pro zpevnění všech minerálních savých stavebních materiálů, poškozených povětrnostními vlivy nebo jako prevence tohoto působení. Užívá se jako finální zpevňující a ochranný nátěr na přírodní kámen (sochařská díla, fresky, obklady fasád, kamenné stavby), na všechny typy omítek, cihly a pod. Nevytváří lesklý povrch a nemění vzhled materiálů. Fixasil OH oživuje a zpevňuje stavební materiál, prodlužuje jeho životnost. Je odolný teplotním změnám, ultrafialovému záření i exhalátům a ošetřený povrch je netoxický.

Životnost systému: cca 30 let.
 

Příprava podkladu: Ošetřované plochy musí být čisté a suché. Nové omítky musí být vyzrálé (min. 28 dní). Krusty, prach a nepřilnavé části, příp. nátěry odstranit škrábáním, kartáčováním, broušením až na soudržný podklad. Větší trhliny se vyspraví vyrovnávací hmotou. Zašpiněné povrchy je nejlépe omýt tlakovou vodou. Nedoporučuje se používat saponátů. Při ošetření povrchů abrazivními prostředky se doporučuje následné omytí tlakovou vodou. Po umytí je nutné nechat povrch vyschnout 48 hodin.

Ředění: Dodává se v aplikační koncentraci – nesmí se ředit.

Aplikace: Fixasil OH se nanáší válečkem nebo štětkou. Doba zasychání je závislá na klimatických podmínkách, nátěr je proschlý během několika hodin. Doba zrání je závislá na klimatických podmínkách - při teplotách 20°C a relativní vlhkosti 65% je přípravek funkční během 2 až 3 dnů, přičemž nadále se zvyšuje pevnost povrchu.

Neaplikovat na mokrý povrch! Nenanášet za deště a po mytí cca 48 hodin. První 2 až 3 dny je nutno ošetřené plochy chránit, aby nebyl přípravek z povrchu vymyt!

Spotřeba: Podle typu podkladu ošetřované plochy a podle hloubky zvětrání materiálu.
Obvyklá spotřeba při ošetření do hloubky 10 cm je 2,7 l/m2. Skutečnou spotřebu je třeba zjistit předem na zkušební ploše. Aby bylo dosaženo optimální funkčnosti v potřebné hloubce stavebního materiálu, je potřeba opakovaně Fixasil OH nanášet do té doby, dokud je materiál schopen přípravek přijmout. Po třech týdnech je vhodné postup opakovat.

VÝROBEK NESMÍ ZMRZNOUT!

Složení: Silikonový zpevňovací prostředek v methylethylketonu.

Skladovatelnost: 24 měsíců

Dostupná balení: 5 l, 10 l 
 

Odeslání odkazu zboží na email známého

@

Systém odešle Vaši zprávu s odkazem vybraného zboží na Vámi zadaný email.

Komentáře lze přidávat jen po registraci a příhlášení uživatele. Toto opatření jsme zavedli z důvodu větší kvality a důvěryhodnosti komentářů.

 
@
@
 
 
 
 

Přiložené soubory zboží:

file Bezpečnostní list  

file Prohlášení o shodě  

file Technický list  

 

 
  • 3 219 ,- Kč

    Zpevňovač kamene - Fixasil OH 5 l

    Fixasil OH - zpevňovač kamene je určen pro zpevnění všech minerálních savých stavebních materiálů, poškozených povětrnostními vlivy nebo jako prevence tohoto působení. Užívá se jako finální zpevňující a ochranný nátěr na přírodní kámen (sochařská díla, fresky, obklady fasád, kamenné stavby), na všechny typy omítek, cihly a pod. Nevytváří lesklý povrch a nemění vzhled materiálů.

  • 6 498 ,- Kč

    Zpevňovač kamene - Fixasil H 10 l

    Fixasil H - zpevňovač kamene s hydrofobním účinkem je určen pro zpevnění a hydrofobizaci všech minerálních savých stavebních materiálů, poškozených povětrnostními vlivy nebo jako prevence tohoto působení. Užívá se jako finální zpevňující a ochranný nátěr na přírodní kámen (sochařská díla, fresky, obklady fasád, kamenné stavby), na všechny typy omítek, cihly a pod. Nevytváří lesklý povrch a nemění vzhled materiálů. 

  • 2 904 ,- Kč

    Impregnační Hydrofobní nátěr - Repesil 10 l

    Repesil hydrofobizační prostředek v lakovém benzinu pro impregnaci anorganických povrchů proti vodě a vlhkosti. Užívá se jako finální hydrofobní impregnační nátěr.  Přípravek účinně odpuzuje vodu. Repesil je vhodný pro impregnaci betonu, fasád, omítek, obkladů, střešní krytiny, kamene, dlažby apod. Ochrana proti vodě, vlhkosti, erozi materiálů, výkvětům solí a špíně. Balení 10l ošetří cca 35 - 50m2.

 

KOH-IN s.r.o.

Lipnická 5
75361 Hranice IV - Drahotuše

IČ: 26808889
DIČ: CZ26808889

Telefon: +420 774 404043