Pro přidání zboží do seznamu přání se musíte nejdříve registrovat a pak přihlásit.

Bazénová chemie Laguna Chlor šok 1kg

Bazénová chemie Laguna Chlor šok 1kg
 

Bazénová chemie Laguna určená k rychlé - šokové dezinfekci bazénové vody při pravidelném provoz a také za extrémních podmínek. Laguna Chlor šok účinně likviduje veškeré nežádoucí mikroorganizmy v bazénové vodě. Použití je vhodné ihned po napuštění a následně dle potřeby při pravidelném provozu bazénu. Přípravek Chlor šok má velmi rychlý nástup dezinfekčního účinku.

 
Doporučená cena bez DPH : 298,- Kč
Doporučená cena s DPH : 361,- Kč
Dostupnost zboží: Skladem
Hmotnost: 1.20 kg
 
 
 


Laguna Chlor šok, pro základní a šokovou dezinfekce bazénové vody, balení 1 kg

 

Bazénová chemie určená k rychlé - šokové dezinfekci bazénové vody při pravidelném provozu a také za extrémních podmínek. Laguna Chlor šok účinně likviduje veškeré nežádoucí mikroorganizmy v bazénové vodě. Použití je vhodné ihned po napuštění a následně dle potřeby při pravidelném provozu bazénu. Přípravek má velmi rychlý nástup dezinfekčního účinku.

 

 


 

Přípravek Laguna Chlor - šok je určen pro šokovou (rychlou) dezinfekci bazénové vody, při uvedení bazénu do provozu, při extrémních podmínkách provozu bazénu (vysoké teploty, velký počet koupajících, bouřkové počasí apod.).

Chlorové přípravky uvolňují chlor, dochází k dezinfekci bazénové vody a likvidaci přítomných mikroogranismů. Každý koupající přináší do bazénu nečistoty z pokožky, použitých opalovacích krémů. Současně do bazénu napadají nečistoty z vnějšího prostředí (prach, pyl, výtrusy apod.). Veškeré nečistoty podporují tvorbu bakterií a řas, z toho důvodu je nutno dbát na pravidelnou dezinfekci.

Aplikací přípravku Laguna Chlor - šok dochází k rychlé likvidaci nežádoucích mikroorganizmů jako jsou řasy, bakterie, viry apod.

Přípravek ve formě granulátu se rozpustí ve vědru a dávkuje se přímo do bazénu nebo do skimmeru při zapnuté filtraci.

Dávkování: Šoková dávka – 10 g/m3 (1 rovná polévková lžíce). Při pravidelném provozu 5 g/m3 bazénové vody
(1 kávová lžička).

Složka: dichlorisokyanurát sodný.


Skladovatelnost: 24 měsíců


Dostupná balení: 1 kg, 2,5 kg, 9 kg, 45 kg

Odeslání odkazu zboží na email známého

@

Systém odešle Vaši zprávu s odkazem vybraného zboží na Vámi zadaný email.

Komentáře lze přidávat jen po registraci a příhlášení uživatele. Toto opatření jsme zavedli z důvodu větší kvality a důvěryhodnosti komentářů.

 
@
@
 
 
 
 
 

 
  • 709 ,- Kč

    Bazénová chemie Laguna Chlor šok 2,5kg

    Bazénová chemie Laguna určená k rychlé - šokové dezinfekci bazénové vody při pravidelném provoz a také za extrémních podmínek. Laguna Chlor šok účinně likviduje veškeré nežádoucí mikroorganizmy v bazénové vodě. Použití je vhodné ihned po napuštění a následně dle potřeby při pravidelném provozu bazénu. Přípravek Chlor šok má velmi rychlý nástup dezinfekčního účinku.

  • 247 ,- Kč

    Bazénové příslušenství Laguna - Chlorinátor střední

    Chlorinátor střední - bazénové příslušenství Laguna - plovoucí dávkovač bazénové chemie určený pro 1 - 2 tablety. Plovák zajišťuje průběžné dávkování dezinfekčních a multifunkčních tablet bazénové chemie. Chlorinátor umožňuje řízení rychlosti rozpouštění tablet dle aktuální potřeby pomocí nastavitelného otvoru ve spodní části plováku.

  • 944 ,- Kč

    Bazénová chemie Laguna Quatro tablety 4v1 2,4kg

    Bazénová chemie Laguna se čtyřmi účinky: dezinfekce, zabrání vzniku řas, odstraní nečistoty flokulací a stabilizuje chlor v bazénu. Laguna Quatro tablety 4v1, multifunkční tablety které zajistí celosezónní průběžnou údržbu bazénové vody za běžných provozních podmínek.

  • 431 ,- Kč

    Bazénová chemie Laguna ALG 1l doprodej

    Prevence a likvidace řas v bazénové vodě ihned po napuštění a následně při pravidelném provozu bazénu - především při častých změnách počasí, vysokých teplotách nebo při vysokém provozním zatížení bazénu. Přípravek je velmi šetrný vůči lidskému organizmu. Laguna ALG má navíc baktericidní účinky. Přípravek je slučitelný s chlorovými i bezchlorovými dezinfekčními přípravky bazénové chemie.

  • 261 ,- Kč

    Bazénová chemie Laguna Pool – Chlor Start (chlor šok) 0,9kg

    Bazénová chemie Laguna Pool - Chlor Start je určena jako startovací a šoková tj. velmi rychlá dezinfekce bazénové vody. (chlor šok) Průběžným dávkováním udrží správnou hodnotu chloru v bazénu a likviduje mikroorganizmy, jako jsou řasy, bakterie, viry atd. Použití do běžných i extrémních podmínek. Nejlevnější bazénová chemie Laguna - Pool Chlor Start!

 

KOH-IN s.r.o.

Lipnická 5
75361 Hranice IV - Drahotuše

IČ: 26808889
DIČ: CZ26808889

Telefon: +420 774 404043