Pro přidání zboží do seznamu přání se musíte nejdříve registrovat a pak přihlásit.

Bazénová chemie Laguna pH minus 1,5kg

Bazénová chemie Laguna pH minus 1,5kg
 

PH do bazénu na snížení hodnoty pH. Laguna pH minus pomáhá udržet kyselost bazénové vody v ideálním rozmezí pH 6,8 - 7,6 pro optimalizaci působení chlorové dezinfekce a ostatních pomocných přípravků. Přípravek Laguna pH minus se používá při pravidelném provozu bazénu v rámci průběžné údržby (snížení pH). Přípravek Laguna pH minus je slučitelný s chlorovými i bezchlorovými dezinfekčními přípravky.

 
Doporučená cena bez DPH : 146,- Kč
Doporučená cena s DPH : 177,- Kč
Dostupnost zboží: Skladem
Hmotnost: 1.65 kg
 
 
Kategorie:Laguna pH
 


Laguna pH minus, pro snížení hodnoty pH bazénové vody, balení 1,5 kg

 

Přípravek bazénové chemie na snížení hodnoty pH. Laguna pH minus pomáhá udržet kyselost bazénové vody v ideálním rozmezí pH 6,8 – 7,6 pro optimalizaci působení chlorové dezinfekce a ostatních pomocných přípravků upravujících kvalitu bazénové vody. Přípravek Laguna pH minus se používá při pravidelném provozu bazénu v rámci průběžné údržby (snížení hodnoty pH). Přípravek je slučitelný s chlorovými i bezchlorovými dezinfekčními přípravky.

 
 




Laguna pH minus je přípravek na úpravu hodnoty pH bazénové vody -  její snížení. Pro optimalizaci působení chloru bez vedlejších účinků je nutné udržet hodnotu pH bazénové vody v rozmezí 6,8 – 7,6. Pokud je hodnota pH v tomto rozmezí, působí dezinfekční a ostatní přípravky bazénové chemie s maximální účinností a bez negativních vedlejších účinků.

Při hodnotách nad 7,6 se ve vodě mohou vyskytovat zákaly, které mohou způsobit ucpání filtru, snížení účinnosti dezinfekčních přípravků, zápach po chloru, podráždění očí a pokožky. Kontrolu pH doporučujeme provádět minimálně 1x týdně pomocí testovací soupravy Laguna tester 4 v 1.

Dávkování: Přípravek Laguna pH minus ve formě granulátu se rozpustí ve vodě a postupně přilévá do bazénu při zapnutém filtračním zařízení. Aplikací 15g/m3 dosáhneme snížení hodnoty pH o 0,2 (1 rovná polévková lžíce).

Složka: hydrogensíran sodný.


Skladovatelnost: 18 měsíců


Dostupná balení: 1,5 kg, 4,5 kg, 12 kg

Odeslání odkazu zboží na email známého

@

Systém odešle Vaši zprávu s odkazem vybraného zboží na Vámi zadaný email.

Komentáře lze přidávat jen po registraci a příhlášení uživatele. Toto opatření jsme zavedli z důvodu větší kvality a důvěryhodnosti komentářů.

 
@
@
 
 
 
 
 

 
  • 565 ,- Kč

    Bazénové příslušenství Laguna - Vakuový nástavec DE LUXE

    Vysavač - vakuový nástavec DE LUXE - bazénové příslušenství Laguna. Vakuová hlava odstraňující nečistoty ze dna bazénu. Po stranách vybavená kartáčem pro maximálně efektivní údržbu bazénu.

  • 375 ,- Kč

    Bazénová chemie Laguna pH plus 3kg

    PH do bazénu na zvýšení hodnoty pH. Laguna pH plus pomáhá udržet kyselost bazénové vody v ideálním rozmezí pH 6,8 - 7,6 pro optimální působení chlorové dezinfekce a ostatních pomocných přípravků. Přípravek Laguna pH plus s se používá při pravidelném provozu bazénu v rámci průběžné údržby (zvýšení pH). Přípravek Laguna pH plus je slučitelný s chlorovými i bezchlorovými dezinfekčními přípravky.

  • 969 ,- Kč

    Laguna Startovací bazénový set - pH minus

    Laguna Startovací bazénový set - kompletní sada bazénové chemie k zahájení sezóny - uvedení bazénu do provozu a následné průběžné údržbě bazénové vody. Cenově zvýhodněný set obsahuje přípravky: Laguna pH minus, Laguna chlor šok, Laguna Triplex, Laguna tester 4v1

  • 230 ,- Kč

    Bazénová chemie Laguna Flokul ultra - vločkovač 1l

    Bazénová chemie Laguna určená k vyvločkování a sedimentaci mikroskopických nečistot v bazénové vodě. Vločkovač Laguna Flokul ultra zajistí průzračně čistou vodu v bazénu ve velmi krátké době. Použití vločkovače je vhodné při pravidelném provozu, při vzniklých zákalech anebo jen k projasnění bazénové vody. Přípravek je slučitelný s chlorovými i bezchlorovými dezinfekčními přípravky.

  • 384 ,- Kč

    Bazénová chemie Laguna Ca 1l

    Přípravek bazénové chemie pro stabilizaci minerálů a snížení tvrdosti bazénové vody. Laguna Ca zabraňuje vzniku usazenin a má i významný hygienický příspěvek. Aplikace se doporučuje při napuštění bazénu a dále při každém dopuštění tvrdé vody. Přípravek je slučitelný s chlorovými i bezchlorovými dezinfekčními přípravky.

     

 

KOH-IN s.r.o.

Lipnická 5
75361 Hranice IV - Drahotuše

IČ: 26808889
DIČ: CZ26808889

Telefon: +420 774 404043