Pro přidání zboží do seznamu přání se musíte nejdříve registrovat a pak přihlásit.

Hloubková Penetrace Peneco Nano 1l koncentrát 1:4

Hloubková Penetrace Peneco Nano 1l koncentrát 1:4
 

Akrylátová univerzální hloubková penetrace, koncentrát 1:4-6. Penetrační nátěr pod omítkoviny, fasádní barvy, penetrace před malováním, penetrace na beton, sádrokarton. Peneco Nano ve formě přísady zlepšuje vlastnosti malt i betonů. Aplikuje se také jako hyrofobní uzavírací a pohledová vrstva mokrého vzhledu. Koncentrát 1l/cca 25-50m2.

 
Doporučená cena bez DPH : 213,- Kč
Doporučená cena s DPH : 258,- Kč
Dostupnost zboží: Skladem
Hmotnost: 1.00 kg
 
 
 

Hloubková penetrace nanoakrylátová pro univerzální aplikace, povrchový hydrofobní účinek a mokrý vzhled, koncentrát 1:4-6, balení 1l cca 25 - 50 m2

PENECO NANO je určen pro hloubkovou i povrchovou penetraci všech savých anorganických podkladů. Lze jej užít samostatně pro zamezení průniku vody do anorganických povrchů, ke zlepšení vlastností stavebních směsí pojených cementem nebo vápenným hydrátem, ke zvýraznění „mokrého“ vzhledu přírodních i umělých kamenů, cihel, cihelných a jiných savých obkladů. Nátěr může být také použit pro přípravu povrchů pod veškeré akrylátové barvy. Pro svou vysokou pronikací schopnost může být disperzní hloubková penetrace PENECO NANO použita jako základní nátěr všech betonových povrchů pod veškeré akrylátové barvy, samonivelační stěrky a izolační stěrky.


Vynikající kvalita a vysoký obsah sušiny v porovnání s konkurencí!

 



Penetrace savých podkladů: Podklad musí být soudržný, čistý, suchý, bez vodorozpustných solí, nové omítky musí být vyzrálé. Staré nesoudržné nátěry je nutné odstranit. Všechny nenatírané povrchy důkladně zakrýt. Aplikace štětkou, válečkem nebo stříkáním. Penetruje se před aplikací hydroizolačních stěrek, cementových lepidel, cementových samonivelačních stěrek, interiérových a fasádních akrylátových barev a ochranných barev na beton, dle savosti podkladu:

Ředění (díly disperze : díly vody) a počet nátěrů:

Při penetrování extrémně savých podkladů (porézní betonové mazaniny, plynosilikát, vápenná omítka apod.): 1. nátěr/1:6 2. nátěr/1:3 3. nátěr/1:3

Při penetrování středně savých podkladů (sádrokarton, běžně hlazený beton, anhydritový potěr, vápenno-cementová omítka apod.): 1. nátěr/1:6 2. nátěr/1:3 

Při penetrování málo savých podkladů (strojně hlazený beton, terazzo, lepidlová stěrka apod.): 1 nátěr/1:3

Penetrace musí vždy důkladně vyschnout! (obvykle min. 12 hodin, v závislosti na teplotě)


Spotřeba naředěného aplikačního roztoku: 0,1 – 0,2 l/m2 podle savosti podkladu


Příprava vylepšených betonů, malt, vápenno-disperzních malt a štuků: Betony, malty a štuky vykazují při přidání disperze zvýšenou přilnavost k podkladu, přídavek disperze zlepšuje aplikační vlastnosti. Disperze je při přípravě betonů, malt a štuků pouze aditivum, při přípravě postupujte běžným způsobem a upravte na požadovanou konzistenci. Vápenno-disperzní malty mají zvýšenou přilnavost k podkladu a vyšší mrazuvzdornost. Tato malta je vhodná např. pro podmazávání střešní krytiny.

Příprava:
Zlepšení vlastností betonů a cementových malt: 1l disperze na 20-30kg cementu
Příprava vápenno-disperzních malt: 1l disperze na 15-25 kg vápenného hydrátu
Příprava štuků: 1l disperze na 30-35kg vápenného hydrátu

 

Příprava cemento-disperzního uzavíracího nátěrů na pohledový beton: Cemento-disperzní nátěr má zvýšený difúzní odpor proti průniku vodních par a CO2. Nátěr je vhodný jako finální úprava.

Příprava:
Uzavírací nátěr betonu: 1-2 díly disperze na 3-5 dílů vody a 4 díly cementu


Samostatný nátěr k zamezení průniku vody a zvýraznění „mokrého“ vzhledu: Podklad musí být soudržný, čistý, suchý, bez vodorozpustných solí, nové omítky musí být vyzrálé. Staré nesoudržné nátěry je nutné odstranit. Všechny nenatírané povrchy důkladně zakrýt! Aplikace štětkou, válečkem nebo stříkáním.

Ředění:
Pro běžné použití: 1 díl disperze na 2-3 díly vody
Pro extrémně savé povrchy: 1 díl disperze na 4-6 díly vody (nutno natírat 2x)
 


Aplikace: Pracujte při teplotách vzduchu, podkladu i připravovaných směsí nad +5°C. Dbejte na způsob a poměr ředění.

Možnosti nanášení: Válečkem, štětcem, stříkáním

Vzhled: Lehce mléčný

Složení: Nanodisperze styren-akrylátového kopolymeru s přídavkem aditiv

Skladovatelnost: 24 měsíců

Dostupné balení: 1l, 5l, 10l
 

Odeslání odkazu zboží na email známého

@

Systém odešle Vaši zprávu s odkazem vybraného zboží na Vámi zadaný email.

Komentáře lze přidávat jen po registraci a příhlášení uživatele. Toto opatření jsme zavedli z důvodu větší kvality a důvěryhodnosti komentářů.

 
@
@
 
 
 
 

Přiložené soubory zboží:

file Bezpečnostní list  

file Prohlášení o shodě  

file Technický list  

 

 
  • 627 ,- Kč

    Nátěr na skvrny - Ecolor Block Coat 4 kg

    Ecolor Block Coat je kvalitní izolační nátěr – barva k překrytí skvrn na stěnách a stropech v interiérech. Dobře kryje i původní válečkové malby nebo skvrny po zatečení vody. Izolační nátěr je velmi vhodný k následnému přetření malířskými barvami. Ecolor Block Coat je omyvatelný a jednoduše se aplikuje. Extra bílá barva.

  • Sleva 0% 
    129 ,- Kč

    Štětec plochý KLASIK EXTRA / sada 5 ks 1“- 3“

    Štětec plochý v sadě 5 ks o velikosti 1“ - 3“. Určený k nenáročným profesionálním a veškerým hobby aplikacím všech nátěrových hmot. Štětec plochý Klasik EXTRA je vyrobený z přírodní štětiny. Univerzální štětce pro kvalitní a rychlé nanášení syntetických nebo vodouředitelných lazur, laků, barev a také chemických přípravků. (1“, 1,5“, 2“, 2,5“, 3“)

  • 1 222 ,- Kč

    Hloubková Penetrace Peneco Nano 5l koncentrát 1:4

    Akrylátová univerzální hloubková penetrace, koncentrát 1:4-6. Penetrační nátěr pod omítkoviny, fasádní barvy, penetrace před malováním, penetrace na beton, sádrokarton. Peneco Nano ve formě přísady zlepšuje vlastnosti malt i betonů. Aplikuje se také jako hyrofobní uzavírací a pohledová vrstva mokrého vzhledu. Koncentrát 5l/cc 125-250m2.

 

KOH-IN s.r.o.

Lipnická 5
75361 Hranice IV - Drahotuše

IČ: 26808889
DIČ: CZ26808889

Telefon: +420 774 404043