Pro přidání zboží do seznamu přání se musíte nejdříve registrovat a pak přihlásit.

Impregnační Hydrofobní nátěr Profi - Repesil BKH 10l

Impregnační Hydrofobní nátěr Profi - Repesil BKH 10l
 

Repesil BKH profesionální bezbarvý hydrofobní nátěr v lakovém benzínu na veškeré, staré i nové minerální povrchy. Určený ro náročnější impregnace betonu, kamene (přírodního i umělého), střešní krytiny, fasád, dlažby, obkladů atd. Hydrofobizační nátěr skvěle penetruje, chrání proti vodě, zpevňuje povrch, brání zašpinění, je netoxický a velmi odolný. Nemění vzhled materiálů. Balení 10l ošetří až 100m2.

 
Doporučená cena bez DPH : 3 750,- Kč
Doporučená cena s DPH : 4 538,- Kč
Dostupnost zboží: Skladem
Hmotnost: 10.20 kg
 
 
 

Hydrofobizační nátěr PROFI řady, v lakovém benzínu - hloubková penetrace, zvýšený účinek a odolnost, bezbarvá impregnace betonu, kamene apod., balení 10l
 

•  Doporučujeme dopravu Toptrans nebo osobní odběr!
•  Nezasíláme na Slovensko!
 

Repesil BKH v lakovém benzínu pro vysokou penetraci se užívá jako finální hydrofobizující transparentní nátěr na svislé i vodorovné betonové povrchy (nové i starší) jako např. betonové stavby, mosty, protihlukové stěny, prefabrikované výrobky apod., dále je též vhodný na přírodní i umělý kámen (obklady fasád, kamenné stavby), střešní krytiny, na všechny typy omítek apod. Nevytváří lesklý povrch a nemění vzhled materiálů. Hydrofobizační prostředek Repesil BKH je určen pro impregnaci anorganických povrchů proti průniku vody.

Repesil BKH oživuje stavební materiál, brání přístupu vody i do jeho trhlin o šíři až do 0,2mm, výrazně prodlužuje jeho životnost, brání jeho zašpinění a zvětrávání.
 
 



Dešťová voda způsobuje zašpinění a destrukci stavebních materiálů tím, že do nich proniká, vnáší s sebou nečistoty a postupně je nasycuje solemi (sírany a siřičitany). Narůstající krystaly těchto solí jsou pak příčinou ztráty pevnosti stavebních materiálů a jejich postupné eroze, výkvětů těchto solí, špinavých skvrn a celkového zašpinění. Aplikace přípravku Repesil BKH měřitelně nezvyšuje difuzní odpor. Na všech neutrálních i alkalických materiálech zdiva rychle zasychá, hydrofobizační efekt nastává již několik hodin po jeho aplikaci. Repesil BKH je odolný vůči teplotním změnám, ultrafialovému záření i exhalátům a ošetřený povrch je netoxický. Nehodí se na silně zasolené povrchy.


Příprava podkladu: Ošetřované plochy musí být čisté, nemastné a suché. Nové omítky musí být vyzrálé (min. 28dní). Krusty, prach a nepřilnavé části, příp. nátěry odstranit škrábáním, kartáčováním, broušením až na soudržný podklad. Větší trhliny se vyspraví vyrovnávací hmotou. Zašpiněné povrchy je nejlépe omýt tlakovou vodou. Nedoporučuje se používání saponátů. Při ošetření povrchů abrazivními prostředky se doporučuje následné omytí tlakovou vodou. Po umytí je nutné nechat povrch vyschnout 48 hodin.

Ředění: Neředit - nátěr je v aplikační formě.

Aplikace: Válečkem, štětkou nebo stříkáním. Obvyklá aplikace je v jedné vrstvě, savé podklady maximálně ve dvou nátěrech.

Doba zasychání je závislá na klimatických podmínkách, nátěr je proschlý během několika hodin, hydrofobizační efekt nastává již po dvou hodinách při normálních klimatických podmínkách. Po aplikaci je nutné chránit před deštěm 24 hodin.

Spotřeba: Podle typu podkladu, poréznosti a savosti ošetřované plochy 0,1 - 0,3l/m2, tj. 10l přípravku ošetří cca 35 až 100m2 dle charakteru a savosti podkladu. Obvyklá spotřeba činí 0,2l/m2 tj. cca 50m2.

Skutečnou spotřebu je třeba zjistit předem na malém zkušebním vzorku.

Doporučení: Prostředek vyzkoušejte na ploše cca 0,2 - 0,5m2 pro kontrolu výsledného vzhledu ošetřovaného povrchu.

Vzhled: Nízkoviskózní čirá kapalina

Složení: Siloxanový polymer v lakovém benzínu

Skladovatelnost: 24 měsíců

Dostupná balení: 10l

Odeslání odkazu zboží na email známého

@

Systém odešle Vaši zprávu s odkazem vybraného zboží na Vámi zadaný email.

Komentáře lze přidávat jen po registraci a příhlášení uživatele. Toto opatření jsme zavedli z důvodu větší kvality a důvěryhodnosti komentářů.

 
@
@
 
 
 
 
 

 
  • 333 ,- Kč

    Impregnační Hydrofobní nátěr - Repesil 1 l

    Repesil hydrofobizační prostředek v lakovém benzinu pro impregnaci anorganických povrchů proti vodě a vlhkosti. Užívá se jako finální hydrofobní impregnační nátěr.  Přípravek účinně odpuzuje vodu. Repesil je vhodný pro impregnaci betonu, fasád, omítek, obkladů, střešní krytiny, kamene, dlažby apod. Ochrana proti vodě, vlhkosti, erozi materiálů, výkvětům solí a špíně. Balení 1l ošetří cca 3 - 5m2.

  • 4 816 ,- Kč

    Impregnační Hydrofobizační nátěr Profi - Repesil BKH Aqua 10l

    Repesil BKH Aqua profesionální bezbarvý hydrofobní nátěr ve vodném roztoku na veškeré, staré i nové minerální povrchy. Určený ro náročnější impregnace betonu, kamene (přírodního i umělého), střešní krytiny, fasád, dlažby, obkladů atd. Hydrofobizační nátěr dokonale chrání proti vodě, zpevňuje povrch, brání zašpinění, je netoxický a velmi odolný. Nemění vzhled materiálů. Balení 10l ošetří až 100m2

  • 2 166 ,- Kč

    Impregnační Hydrofobizační nátěr - Repesil Aqua 10 l

    Repesil Aqua hydrofobizační prostředek ve vodném roztoku pro impregnaci anorganických povrchů proti vodě a vlhkosti. Užívá se jako finální hydrofobní impregnační nátěr. Přípravek účinně odpuzuje vodu. Repesil Aqua je vhodný pro impregnaci betonu, fasád, omítek, obkladů, střešní krytiny, kamene, dlažby apod. Ochrana proti vodě, vlhkosti, erozi materiálů, výkvětům solí a špíně. Balení 10l ošetří cca 35 - 50m2.

  • 20 691 ,- Kč

    Tekutá injektážní hydroizolace - Fortesil 200l

    Tekutá hyroizolace Fortesil - injektážní prostředek je modrý jednosložkový vodný roztok s kombinovaným efektem (těsnícím a hydrofobizačním) pro dodatečnou hydroizolaci zdiva. Ve zdivu vytváří gel jako účinnou ochranu proti vodě a ochranu proti radonu s dlouhou životností. Velmi vhodný pro hydroizolaci základů a veškerého zdiva stávajících staveb. Tekutá hydroizolace pro aplikaci nad + 5°C.

 

KOH-IN s.r.o.

Lipnická 5
75361 Hranice IV - Drahotuše

IČ: 26808889
DIČ: CZ26808889

Telefon: +420 774 404043