Pro přidání zboží do seznamu přání se musíte nejdříve registrovat a pak přihlásit.

Tekutá injektážní hydroizolace - Fortesil 200l

Tekutá injektážní hydroizolace - Fortesil 200l
 

Tekutá hyroizolace Fortesil - injektážní prostředek je modrý jednosložkový vodný roztok s kombinovaným efektem (těsnícím a hydrofobizačním) pro dodatečnou hydroizolaci zdiva. Ve zdivu vytváří gel jako účinnou ochranu proti vodě a ochranu proti radonu s dlouhou životností. Velmi vhodný pro hydroizolaci základů a veškerého zdiva stávajících staveb. Tekutá hydroizolace pro aplikaci nad + 5°C.

 
Doporučená cena bez DPH : 17 100,- Kč
Doporučená cena s DPH : 20 691,- Kč
Dostupnost zboží: Skladem
Hmotnost: 220.00 kg
Katalogové číslo: SCH 01
 
 
 

Fortesil v profesionálním balení sud 200 l  pro injektáž - hydroizolaci zdiva.

 
 


 
 

 

• doprava zdarma při platbě předem (zálohová faktura)

 

• zákazník zajistí podmínky pro vhodnou vykládku

• po dohodě lze dodat v balení 10 l za zvýhodněnou cenu
 

 

Tekutá hydroizolace Fortesil - injektážní prostředek je modrý jednosložkový vodný roztok s kombinovaným efektem účinku (těsnícím a hydrofobizačním) používaný pro dodatečnou hydroizolaci zdiva. Přípravek vytvoří v potřebných místech gel, který utěsní zdivo proti dalšímu vzlínání zemní vlhkosti. Vzniklý gel také výrazně snižuje průnik radonu stavebním materiálem. Pomocí prostředku Fortesil lze vytvářet horizontální, vertikální a plošné izolace zdiva, např. zapuštěného pod úrovní terénu, hydroizolaci základů apod. Těsnící účinek není závislý na krátkodobých změnách vlhkosti a obsahu solí ve vzlínající vodě. Vzniklý gel nemá korozivní účinky na stavební materiály. Jednotlivé vrty po ošetření přípravkem Fortesil vytvoří infuzní clonu, která pak brání dalšímu postupu zemní vlhkosti zdivem.

Životnost hydroizolačního systému je 50 let a více.

 

Tekutá hydroizolace přípravek Fortesil ve vodném roztoku je určen k běžným aplikacím při teplotách nad + 5°C. Při teplotách pod bodem mrazu doporučujeme tekutou hydroizolaci v roztoku glykolu Fortesil N.

Fortesil je dodáván ve formě aplikační báze – neředí se!

Příprava zdiva: Odstraňte starou omítku s přesahem 0,5 m - 0,8 m od výkvětů solí a vlhkých míst, vyčistěte spáry do hloubky cca 2 cm. Vrty proveďte v jedné řadě vrtákem průměru 30 - 40 mm se sklonem 15 – 25 % od horizontální roviny. Hloubka vrtů je o cca 100 mm kratší než tloušťka zdiva, rozteč vrtů je 150 mm.

Napouštění vrtů: Injektážní tekutá hydroizolace se nalévá opakovaně do vrtů (konví) vždy po vsáknutí předchozí dávky, nebo hydrostatickým tlakem pomocí utěsněných hadic a zásobníků. Pokud se Fortesil rychle ztrácí je ve zdivu trhlina, kterou je nutno utěsnit cementovým mlékem a otvor obnovit. Tekutou hydroizolaci je vhodné aplikovat až do vypočtené spotřeby - dle denní četnosti až několik dnů.

Spotřeba: 15 až 25 l/ m2 průřezu zdiva - podle typu (kámen, cihla, pískovec).

Složení: Silikátová báze ve vodném roztoku.

Skladovatelnost: 24 měsíců

Dostupná balení: 10 l, 200 l (na zakázku)
 

Odeslání odkazu zboží na email známého

@

Systém odešle Vaši zprávu s odkazem vybraného zboží na Vámi zadaný email.

Komentáře lze přidávat jen po registraci a příhlášení uživatele. Toto opatření jsme zavedli z důvodu větší kvality a důvěryhodnosti komentářů.

 
@
@
 
 
 
 
 

 
  • 1 089 ,- Kč

    Tekutá injektážní hydroizolace - Fortesil 10l

    Tekutá hyroizolace Fortesil - injektážní prostředek je modrý jednosložkový vodný roztok s kombinovaným efektem (těsnícím a hydrofobizačním) pro dodatečnou hydroizolaci zdiva. Ve zdivu vytváří gel jako účinnou ochranu proti vodě a ochranu proti radonu s dlouhou životností. Velmi vhodný pro hydroizolaci základů a veškerého zdiva stávajících staveb. Tekutá hydroizolace pro aplikaci nad + 5°C.

  • 4 816 ,- Kč

    Impregnační Hydrofobizační nátěr Profi - Repesil BKH Aqua 10l

    Repesil BKH Aqua profesionální bezbarvý hydrofobní nátěr ve vodném roztoku na veškeré, staré i nové minerální povrchy. Určený ro náročnější impregnace betonu, kamene (přírodního i umělého), střešní krytiny, fasád, dlažby, obkladů atd. Hydrofobizační nátěr dokonale chrání proti vodě, zpevňuje povrch, brání zašpinění, je netoxický a velmi odolný. Nemění vzhled materiálů. Balení 10l ošetří až 100m2

  • 4 538 ,- Kč

    Impregnační Hydrofobní nátěr Profi - Repesil BKH 10l

    Repesil BKH profesionální bezbarvý hydrofobní nátěr v lakovém benzínu na veškeré, staré i nové minerální povrchy. Určený ro náročnější impregnace betonu, kamene (přírodního i umělého), střešní krytiny, fasád, dlažby, obkladů atd. Hydrofobizační nátěr skvěle penetruje, chrání proti vodě, zpevňuje povrch, brání zašpinění, je netoxický a velmi odolný. Nemění vzhled materiálů. Balení 10l ošetří až 100m2.

  • 835 ,- Kč

    Tekutá injektážní hydroizolace - Fortesil N 10l

    Tekutá hyroizolace Fortesil N - injektážní prostředek je zelený jednosložkový roztok v glykolu s kombinovaným efektem (těsnícím a hydrofobizačním) pro dodatečnou hydroizolaci zdiva. Ve zdivu vytváří gel jako účinnou ochranu proti vodě a ochranu proti radonu s dlouhou životností. Velmi vhodný pro hydroizolaci základů a veškerého zdiva stávajících staveb. Tekutá hydroizolace pro aplikaci od -3°C.

  • 15 730 ,- Kč

    Tekutá injektážní hydroizolace - Fortesil N 200l

    Tekutá hyroizolace Fortesil N - injektážní prostředek je zelený jednosložkový roztok v glykolu s kombinovaným efektem (těsnícím a hydrofobizačním) pro dodatečnou hydroizolaci zdiva. Ve zdivu vytváří gel jako účinnou ochranu proti vodě a ochranu proti radonu s dlouhou životností. Velmi vhodný pro hydroizolaci základů a veškerého zdiva stávajících staveb. Tekutá hyroizolace pro aplikaci od -3°C.

 

KOH-IN s.r.o.

Lipnická 5
75361 Hranice IV - Drahotuše

IČ: 26808889
DIČ: CZ26808889

Telefon: +420 774 404043