Pro přidání zboží do seznamu přání se musíte nejdříve registrovat a pak přihlásit.

Bazénová chemie Laguna Modrý šíp 1kg

Bazénová chemie Laguna Modrý šíp 1kg
 

Bazénová chemie Laguna pro velmi rychlou a účinnou šokovou dezinfekci bazénové vody. Přípravek Laguna Modrý šíp je vhodné použít po napuštění bazénu a především za extrémních provozních podmínek. Díky speciálnímu složení a rychlému úbytku přebytečného chloru lze obnovit koupání krátce po aplikaci.

 
Doporučená cena bez DPH : 356,5,- Kč
Doporučená cena s DPH : 431,- Kč
Dostupnost zboží: Skladem
Hmotnost: 1.20 kg
 
 
 


Laguna Modrý šíp, pro velmi rychlou šokovou dezinfekci bazénové vody, balení 1 kg

 

Bazénová chemie pro velmi rychlou a účinnou šokovou dezinfekci bazénové vody. Přípravek Laguna Modrý šíp je vhodné použít po napuštění bazénu a především za extrémních provozních podmínek. Díky speciálnímu složení a rychlému úbytku přebytečného chloru lze obnovit koupání krátce po aplikaci.

 

 


 

Dávkování: Aplikace při silném mikrobiálním znečištění v množství 10 –20 g/m3 umožňuje koupání ve velmi krátké době po ošetření. Přípravek ve formě granulátu se před použitím rozpustí ve vědru vody a poté se dávkuje stejnoměrně do bazénové vody při zapnuté filtraci. Při dávkování přípravku Laguna modrý šíp dochází k vizuální změně bazénové vody a odstranění barevného zákalu.

Složka: chlornan vápenatý (granulát).


Skladovatelnost: 18 měsíců


Dostupná balení: 1 kg 

Odeslání odkazu zboží na email známého

@

Systém odešle Vaši zprávu s odkazem vybraného zboží na Vámi zadaný email.

Komentáře lze přidávat jen po registraci a příhlášení uživatele. Toto opatření jsme zavedli z důvodu větší kvality a důvěryhodnosti komentářů.

 
@
@
 
 
 
 
 

 
  • 571 ,- Kč

    Bazénová chemie Laguna Triplex tablety 3v1 1,6kg

    Bazénová chemie Laguna s trojím účinkem: dezinfekce, zabrání vzniku řas, odstraní nečistoty flokulací, vyvločkováním. Laguna Triplex tablety 3v1 je přípravek multifunkčního využití který zajistí základní průběžnou údržbu bazénové vody za běžných provozních podmínek.

  • 140 ,- Kč

    Bazénové příslušenství Laguna bazénový Tester 4v1

    Bazénové příslušenství - bazénový tester 4v1 určený k měření hodnot pH, obsahu celkového i volného chloru a celkové alkalinity v bazénové vodě. Produkt je nabízen jako originální příslušenství řady bazénové chemie Laguna. Bazénový tester pro velmi jednoduché použití - jedná se o papírové proužky.

     

  • 969 ,- Kč

    Laguna Startovací bazénový set - pH minus

    Laguna Startovací bazénový set - kompletní sada bazénové chemie k zahájení sezóny - uvedení bazénu do provozu a následné průběžné údržbě bazénové vody. Cenově zvýhodněný set obsahuje přípravky: Laguna pH minus, Laguna chlor šok, Laguna Triplex, Laguna tester 4v1

  • 232 ,- Kč

    Bazénová chemie Laguna Triplex tablety Mini 3v1 0,5kg

    Laguna mini Triplex tablety do bazénu s trojím účinkem: dezinfekce, předcházejí vzniku řas, odstraní nečistoty vyvločkováním. Bazénová chemie Laguna Triplex tablety 3v1, malé 20g multifunkční tablety do bazénu zajistí základní údržbu vody po celou sezónu za běžných provozních podmínek, především menších a dětských bazénků.

  • 351 ,- Kč

    Bazénová chemie Laguna ALG blue 1l

    Prevence a likvidace řas v bazénové vodě ihned po napuštění bazénu a následně při pravidelném provozu – především při častých změnách počasí, vysokých teplotách nebo při vysokém provozním zatížení bazénu. Má výrazné baktericidní účinky. Bazénová chemie Laguna ALG blue je slučitelná s chlorovými i bezchlorovými dezinfekčními přípravky.

 

KOH-IN s.r.o.

Lipnická 5
75361 Hranice IV - Drahotuše

IČ: 26808889
DIČ: CZ26808889

Telefon: +420 774 404043